Skip to main content

Sunbreaker: een reserveerkaart als oplossing

Sunbreaker: een reserveerkaart als oplossing voor het ligbeddenprobleem bij zwembaden

De Sunbreaker is beschikbaar in verschillende maten, u heeft de keuze tussen de afmetingen 20 x 30 of 15 x 15 cm. Het bordje is gemaakt van stevig en waterbestendig materiaal en kan met klittenband bevestigd worden aan de ligbedden. De afbeeldingen zijn full colour rechtstreeks geprint. Bij elke bestelling van vijftig stuks of meer leveren wij twee L-standaards A4-formaat met het zwembadbeleid en de gebruiksaanwijzing van de Sunbreaker. Zo kunt u uw gasten op diverse plaatsen informeren.

Reclame maken op uw eigen SUNBREAKER

Maak gebruik van die extra promotie door de Sunbreaker te personaliseren. Kies voor uw eigen huisstijl en voeg uw eigen logo en gewenste teksten toe. Het is voor ons mogelijk om deze stijl voor u op te maken. Ook is het mogelijk om uw bordjes te laten sponsoren met reclame van iemand anders. Maten en vormen kunnen op bestelling worden aangepast.

Budget standaard SUNBREAKER

Werkt u met een beperkt budget? Dan is er de keuze voor een minder uitgebreide versie van ons product. Kies uit verschillende standaard achtergronden en maten. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Minimale afname is 50 stuks.

Neem contact op en laat u verrassen met dit schitterende product en onze lage prijzen

Aanvullende informatie nodig? Wij geven u graag nadere toelichting over onderwerpen als afname en prijzen. Deze informatie kan u opvragen door te bellen naar +316212 53 565 of mailen naar info@sunbreaker.nl.